Hohenheim Research Center for Health Sciences – One Health
Navigation
Search
Login
Deutsch
English
Themenbereiche
About us
Mission
Team Head Office
Steering Committee
Research Portfolio
Current Affairs
Research
Funding
Knowledge & Perspectives
Service
Search
Search
People Search
Username
Password
Keep me logged in
Login
Startpage
Organization
Tim Mälzer kocht!
Publication Type
Other publication
Authors
Krzeminski, A.; Hinrichs, J.
Year of publication
2012
Pubisher
ARD
Conference name
www.ardmediathek.de/ard/servlet/content/3517136?documentId=9648808
Conference date
27.02.2012
Involved persons
Prof. Dr.-Ing. habil. Jörg Hinrichs
Involved institutions
Soft Matter Science and Dairy Technology
Projects in the course of the publication
Fettwahrnehmung und Sättigungsregulation: Ansatz zur Entwicklung fettreduzierter Lebensmittel. Teilprojekt 1: Mikro- und makrostrukturelle Matrixeigenschaften als Modulatoren der "Fett"-Wahrnehmung in Milchprodukten
Further Information
Sendung vom 27.02.2012