Jump to content
Logo University of Hohenheim
Hohenheim Research Center for Health Sciences – One Health
Navigation Search Login DeutschEnglish
Themenbereiche
  • About us
    • Mission
    • Team Head Office
    • Steering Committee
    • Research Portfolio
  • Current Affairs
  • Research
  • Funding
  • Knowledge & Perspectives
  • Service
People Search
  1. Startpage
  2. Organization

Heat treatment of milk and milk products

Publication Type
Lecture
Authors
Atamer, Z.; Hinrichs, J.
Year of publication
2012
Conference name
Workshop Akdeniz University
Conference location
Antalya, Türkei
Conference date
08. - 13.10.2012

Involved persons

  • Prof. Dr.-Ing. habil. Jörg Hinrichs
  • Dr. rer. nat. Zeynep Atamer

Involved institutions

  • Soft Matter Science and Dairy Technology

Projects in the course of the publication

  • Bewertung der an das Suspensionsmedium adaptierten Thermostabilität von Leuconostoc-Phagen als Grundlage für eine verbesserte Prozesssicherheit
  • Emerging Spores - Bestimmung von Prävalenz und thermischen Inaktivierungsdaten von hitzeresistenten Sporenbildnern für eine erhöhte Prozesssicherheit
  • Hitzestabile mikrobielle Enzyme in Rohstoffen zur Milchverarbeitung - Qualitätssicherung, Entwicklung eines Testsystems und technologische Optionen
  • Thermal and pressure-induced inactivation of phages in milk and milk products
  • Sitemap
  • Contact
  • Imprint / data protection
 Last Update: 2017-11-16 | Feedback