Nicht bittere Frischkäse-Produkte aus Mikrofiltrations-Vollkonzentraten - Sauermolkefreies Processing
-
Status
-
completed
-
Project begin
-
01.04.2014
-
Project end
-
31.03.2017
-
Sponsor mark
-
18124 N/1
Involved institutions
Publications in the course of the project
-
Concentration of skim milk by means of dynamic filtration using overlapping rotating ceramic membrane disks
2018: Schäfer, J.; Bast, R.; Atamer, Z.; Nöbel, S.; Kohlus, R.; Hinrichs, J.
-
Herstellung und sensorische Eigenschaften von Fermentation-Concentration (FCo)- und Concentration-Fermentation (CoF)-Frischkäse
2015: Schäfer, J.
-
Sol-Gel-Übergang von Magermilch und Magermilchkonzentraten
2015: Schäfer, J.; Schmidt, C.; Hinrichs, J.
-
Potenziale neuer Technologien für die Käseherstellung
2016: Hinrichs, J. & Kern, C.
-
Demineralized skim milk concentrates by means of dynamic cross-flow microfiltration in the diafiltration mode
2016: Schäfer, J.; Mesch, I.; Kohlus, R.; Hinrichs, J.
-
Mikrofiltrations-Magermilchretentate mit definierten Protein- und Calciumgehalten
2016: Schäfer, J.; Hinrichs, J.
-
Calciumreduzierte Magermilchretentate via dynamischer Mikrofiltration mit rotierenden Keramikmembranen im Diafiltrationsmodus
2017: Schäfer, J.; Mesch, I.; Kohlus, R.; Hinrichs, J.
-
The sol-gel transition temperature of skim milk concentrated by microfiltration as affected by pH and protein content
2018: Schäfer, J.; Läufle, I.; Schmidt, C.; Atamer, Z.; Nöbel, S.; Sonne, A.; Kohlus, R.; Hinrichs, J.
-
Sensoproteomics: A New Approach for the Identification of Taste-Active Peptides in Fermented Foods
2018: Sebald, K.; Dunkel, A.; Schäfer, J.; Hinrichs, J.; Hofmann, T.
-
Milchverarbeitung, eine komplizierte Sache!?
2018: Hinrichs, J.
-
Calciumreduzierte Milchkonzentrate für fermentierte Milchprodukte
2018: Schäfer, J.; Mesch, I.; Sebald, K.; Atamer, Z.; Nöbel, S.; Hofmann, T.; Kohlus, R.; Hinrichs, J.
-
Measurement of sol-gel transition of skim milk and microfiltrated skim milk retentates by means of oscillation rheology and dynamic light scattering
2015: Schäfer, J.; Schmidt, C.; Bast, R.; Hinrichs, J.